Организатори на концерти укриват милиони левове приходи и не плащат

...
 Организатори на концерти укриват милиони левове приходи и не плащат
Коментари Харесай

МУЗИКАУТОР СЪС СИГНАЛ ДО ДАНС

 Организатори на концерти укриват милиони левове доходи и не заплащат авторски права
Фирмите, настоящи под марката Moko.Solution официално подписват контракт с Музикаутор, с цел да изпълнят законовото условие да имат авансово позволение от създателите, без обаче по-късно да извършват отговорностите си и да заплащат хонорари.

Така Брандът  се трансформира във призрак, зад който стои едно и също лице – Димитър Дамянов. Под разнообразни имена работят над 8 компании, които от 2014 година до края на 2017 година са генерирали хипотетични доходи от продажба на билети над 4 млн. и половина лв..

Moko Solutions е провела концерти в Арена Армеец и то с реализатори като Цеца, Лепа Брена, Драгана Миркович, Брайън Адамс, Deep Purple, Al Bano и ФСБ. За концерта на Любе през 2016г. в столицата, компанията  даже трансформира името  си на Любе 2016. И тя обаче е с натрапен запор, поради задължения.

Регистрирани са и компании като Брайън 2016, Драгана 2016, които макар, че не са показани като публични уредници на концертите ( Музикаутор има подписани контракти с други компании, които стоят зад провеждането на събитията),  явно постановат модел на...
Прочетете цялата обява на: Sofiapress.com

Виж всички публикации от sofiapress.com-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР